Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 25 лютого 2016 р.

Візит першого заступника голови Донецької облдержадміністрації Є.С. Вілінського до Добропільського району

Сьогодні, 25 лютого, в актовому залі райдержадміністрації відбулася оперативна нарада за участю першого заступника голови Донецької облдержадміністрації Є.С. Вілінського та т.в.о. заступника голови облдержадміністрації І.С. Стокоза. Участь в нараді взяли в.о.голови райдержадміністрації О.Л.Баранник, голова районної ради Т.М. Бєлянкіна, Добропільський міський голова А. Аксьонов, Білицький міський голова О. Заварзін, представник компанії ДТЕК Ю. Острянін, сільські, селищний голови, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації.
На розгляд учасників наради були винесені питання про стан підготовки та реалізації інвестиційних проектів та обговорення внесення змін до перспективного плану формування територій громад Донецької області.
Перший заступник очільника області зосередив свою увагу на проблемних питаннях, вирішення яких на сьогодні є першочерговим завданням як обласної влади, так і влади на місцях. В першу чергу - це ремонт доріг, вуличне освітлення та надання якісних медичних і освітніх послуг населенню, забезпечення житлом молодих спеціалістів, особливо в сільській місцевості, проведення термомодернізації об’єктів соціальної сфери та впровадження енергоефективних технологій. «Громада має бути самозабезпеченою, сталою, спроможною ефективно існувати та надавати якісні послуги своїм жителям», - зазначив Євген Семенович.
Обговорення таких актуальних на сьогодні питань проходило у форматі діалогу.
Сільські, селищний голови мали можливість обговорити проблемні питання, що постали перед ними в процесі проведення реформи, почути думки обласного керівництва.
Октябрський сільський голова В.М. Кучеріненко поділився з колегами своїм досвідом управлінням об’єднаною громадою, надав практичні поради.
Перший заступник губернатора пообіцяв найгостріші питання донести до керівника області та тримати їх на постійному контролі.
Після завершення наради керівництво області і району відвідали Добропільську ЗОШ І-ІІІ ст., де оглянули відремонтовану спортивну залу та збудовану нову котельню.
Реконструкція мережі теплопостачання здійснювалася за рахунок субвенції з обласного бюджету, капітальний ремонт підлоги в спортивному залі зроблено за рахунок коштів ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля». 






Шукати в на сайті