Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 2 лютого 2016 р.

Виїзд в Октябрьську об’єднану громаду



     2 лютого 2016 року Добропільський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно зі спеціалістом у справах дітей  здійснили виїзд в Октябрьську об’єднану громаду. Під час виїзду спеціалісти серед сімей з дітьми надавали консультації з різних питань.
       Проведено ряд профілактичних бесід з батьками, де батьки ухиляються від виконання батьківських обов’язків, надано рекомендації щодо виховання дітей, поведінки в сім’ї, ведення побуту. Сім’ям була надана допомога у вигляді памперсів, дитячого харчування, іграшок, засобів особистої гігієни.  


Шукати в на сайті