Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 12 лютого 2016 р.

Засідання координаційної ради Добропільської районної жіночої організації



     12 лютого відбулося засідання координаційної ради Добропільської районної жіночої організації. Голова районної жіночої організації Людмила Наровілова підвела підсумки роботи жіночої організації у 2015 році.
       Голови первинних жіночих організацій обговорили та затвердили план роботи організації на поточний рік, акцентуючи увагу на необхідності активізації діяльності первинних жіночих організацій. Під час засідання також жінки – активісти вирішили провести до Міжнародного жіночого свята 8 Березня літературну вітальню «Рапсодія душі» і визначилися з основними напрямками в підготовці цього свята.

Шукати в на сайті