Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 14 червня 2016 р.

Участь у обласному фестивалі творчої молоді «Art-Ukrainе»


9 червня у Маріупольському Палаці культури «Молодіжний» стартував обласний фестиваль творчої молоді «Art-Ukrainе». Для участі у заході зібралися юнаки і дівчата з 13 міст та районів Донецької області - фотографи і художники, вокалісти та музиканти, представники танцювальної культури і КВН. Організували творчий захід управління у справах сім'ї та молоді Донецької облдержадміністрації та відділ у справах сім'ї та молоді Маріупольської міської ради з метою збільшення культурного потенціалу і створення майданчика для обміну досвідом серед творчої молоді регіону.
Протягом трьох днів учасники пробували себе у різних напрямках: «Фото», «Образотворче мистецтво», «Музика», «Вокал», «Сучасна хореографія», «Вірші, театр, КВК». Під час відкриття фестивалю колективи Маріуполя показали вокальні та художні номери. Від нашого району участь у фестивалі прийняли Наталя Балик та Олена Яворська с.Володимирівка. Майстрині представили свою майстерність у напрямку «Образотворче мистецтво». Працюючи у групах зі своїми колегами, була виготовлена композиція «Творчість єднає» в таких техніках як: витинанка, оригамі, плетіння, аплікація. Після фестивалю учасники отримали море вражень, спілкування з іншими учасниками, обмін досвідом, приємну втому і насолоду від результатів! Підведення підсумків та гала-концерт пройшли в Театральному сквері 11 червня. Учасники нагороджені пам'ятними призами та грамотами.




Шукати в на сайті