Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 23 червня 2016 р.

Привітання з Днем державної служби

Шановні колеги !
Сьогодні ми відзначаємо наше професійне свято, свято тих, хто присвятив себе служінню інтересам народу, інтересам держави. Минуло 13 років відтоді, як Указом Президента України від 4 квітня 2003 року № 291, в Україні установлено професійне свято - День державної служби. На сьогодні, державна служба є дуже важливим інститутом сучасної держави, основними цілями і завданнями якої в Україні є сприяння незмінності конституційного ладу, створення умов для розвитку відкритого громадянського суспільства, захисту прав та свобод людини і громадянина, а також забезпечення результативної та стабільної діяльності органів державної влади відповідно до їх завдань, повноважень і компетенції що базуються на конституційних засадах. 
Нехай Ваші дії будуть мудрими, а щоденна робота викликає повагу та довіру громадян. Я щиро вітаю вас з нашим святом. Бажаю вам успіхів, енергії і наснаги у щоденному служінні народові України, міцного здоров’я, щастя, добра і благополуччя.


                                                         Голова райдержадміністрації                                                Д.О. Кірносов


Шукати в на сайті