Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 6 червня 2016 р.

Відбулася апаратна нарада



6 червня у залі засідань райдержадміністрації відбулася апаратна нарада під керівництвом голови райдержадміністрації  Дмитра Олександровича  Кірносова за участю голови районної ради, керівника апарату, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, керівників підприємств, установ району. Керівники структурних підрозділів райдержадміністрації відзвітували про стан виконання завдань, наданих на минулій апаратній нараді, про вирішення проблемних питань в своїх галузях.
Одне з питань, яке обговорювалося на апаратній нараді – проведення роз'яснювальної роботи по утворенню особистих підсобних господарств  з метою реалізації програми по самозайнятості населення. Перші підсумки вже є. Як повідомила Ольга Андрійченко, начальник управління агропромислового розвитку Добропільської райдержадміністрації, п'ять чоловік після проведених зустрічей в селах району, висловили готовність отримати землю для ведення сільськогосподарського виробництва. Згідно із законом, таким особам надається земля в розмірі до 2 га, на якій вони можуть вирощувати сільськогосподарську продукцію. Члени особистих підсобних господарств можуть продавати надлишки вирощеної продукції без оподаткування, можуть користуватися підтримкою держави в частині кредитування, створення кооперативів, забезпечення насінням, наданні агрономічних, ветеринарних, зоотехнічних та інших видів послуг. Члени особистих підсобних господарств належать до зайнятого населення в разі, якщо ведення господарства є для них основним видом зайнятості. По всім розглянутим питанням були надані відповідні доручення для контролю та виконання.


Шукати в на сайті