Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 7 червня 2016 р.

Планова нарада працівників культури


7 червня 2016 року в центральній районній бібліотеці відбулася виробнича нарада керівників клубних закладів району. В роботі взяли участь керівники клубних закладів району та працівники районного культурно-методичного центру. Нараду відкрила начальник відділу культури і туризму Ю.М.Літвінова, яка у своєму виступі підвела підсумки організації та проведення основних культурно-мистецьких заходів у І півріччі. Далі зупинилася на аспектах патріотичного виховання дітей та молоді закладами культури. Про забезпечення участі клубних закладів району у районних заходах : до Дня медичного працівника, до Дня Конституції України, Дня Незалежності України, про проведення районного конкурсу дитячої творчості Добропільського району "Живи та міцній, наша юна Державо".
Директор районного культурно-методичного центру Л.Г.Неміш ознайомила клубних працівників з результатами перевірки закладів культури, яка була здійснена в період з березня по травень 2016 року. Нарада пройшла в конструктивній та позитивній атмосфері.

Шукати в на сайті