Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 6 червня 2016 р.

«Вишивка в моєму житті»


31 травня 2016 року відділення соціально-побутової адаптації територіального центру Добропільського району та Кам`янський сільський клуб запросили на тематичну зустріч «Вишивка в моєму житті» мешканців села. Зустріч відбулася за участю Н.М.Громило – заступника начальника Добропільського об`єднаного УПФУ та А.М. Несукай – медичної сестри загальної практики сімейної медицини Криворізької амбулаторії.
Затишна атмосфера, відчуття сільської оселі з духм`яним запахом пирогів, полуниці, трав`яного чаю, яскраво прикрашені стіни у фойє роботами талановитих вишивальниць, помірний перелив українських пісень під супровід баяна у виконанні Оніпко В.О., присутність гумору від дітей, інсценування «Чайної церемонії» – все це спонукало на повноцінний відпочинок, на добре прийняття інформації по пенсійним та медичним питанням. Отримані рекомендації поведінки в жарку погоду, заміряно артеріальний тиск. Найтепліші, найчарівніші слова лунали від господарочки клубу – директора В.П.Кутньої, яка повноцінно надала матеріал, роботи талановитих, чудових майстринь, вшановуючи українську вишивку. Після заходу кожен в серці виніс народну мудрість: «Хата без рушників, що родина без дітей», а люди на Добропільщині відверті, трудолюбиві, доброзичливі, щирі і життєрадісні.

Шукати в на сайті