Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 14 червня 2016 р.

Участь в семінарі «Механізми взаємодії між органами виконавчої влади та громадянським суспільством»


10 червня у місті Дніпро відбувся семінар з розвитку громадянського суспільства. Співробітники райдержадміністрацій Донецької області та департаменту з питань внутрішньої політики облдержадміністрації взяли участь у регіональному навчальному семінарі «Механізми взаємодії між органами виконавчої влади та громадянським суспільством».
Виконавчий директор благодійного фонду «Творчий центр «ТЦК», експерт ОБСЄ Володимир Купрій провів тренінг «Консультації з громадськістю: практичні аспекти організації та проведення». Заступник завідуючого відділом сприяння розвитку громадянського суспільства та комунікацій з громадськістю Департаменту інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України Тетяна Андрійчук обговорила з учасниками семінару проблемні питання та шляхи залучення громадськості до процесу прийняття рішень, взаємодії з громадською радою, а також реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства на 2016–2020 роки. Захід було організовано Координатором проектів ОБСЄ у партнерстві з Секретаріатом Кабінету Міністрів України.

Шукати в на сайті