Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 22 листопада 2017 р.

До уваги громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, віднесених до категорії 1

З 01.01.2018 року набирає чинності пункт 24 Порядку надання щорічної  грошової допомоги для компенсації вартості путівок санаторно-курортним закладам та закладам відпочинку, здійснення доплат за рахунок власних коштів, виплати грошової компенсації громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23.11.2016 № 854, в частині виплати грошової компенсації у розмірі середньої вартості путівки в Україні, що встановлюється Кабінетом Міністрів України щороку, громадянам, віднесеним до категорії 1, одному із батьків дитини з інвалідністю, або особи, яка їх замінює, у разі відмови від отримання санаторно-курортного лікування або відпочинку.
Відповідно до п. 1 постанови Кабінету Міністрів України від 8 листопада 2017 р. № 838 «Про розмір середньої вартості путівки для виплати грошової компенсації замість путівки громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» середня вартість путівки для виплати грошової компенсації замість путівки громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, віднесеним до категорії 1, та дітям, яким встановлено інвалідність, пов’язану з Чорнобильською катастрофою, визначається Міністерством соціальної політики щороку з розрахунку 35 відсотків розміру одного прожиткового мінімуму, встановленого законом на 1 січня відповідного року для осіб, які втратили працездатність, тобто середня вартість путівки для виплати грошової компенсації замість путівки у 2018 році орієнтовно складатиме 481,0 грн.
За більш детальною інформацією звертатися до УСЗН Добропільської РДА за адресою: м. Добропілля, вул. Першотравнева, буд. 83 (каб. 418) або за тел. 2-88-80

Шукати в на сайті