Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 20 листопада 2017 р.

Регіональний конкурс «Ковиловий степ»


18 листопада 2017 року у м. Краматорськ під керівництвом Донецького обласного еколого-натуралістичного центру пройшов XVI регіональний конкурс «Ковиловий степ». Конкурс проводився з метою активізації участі учнівської молоді в природоохоронних регіональних заходах, формування в дітей та молоді дбайливого ставлення до природи, підготовки їх до професійного самовизначення.
У регіональному конкурсі взяла участь вихованка гуртка «Юні знавці лікарських рослин», учениця 10 класу Світлівської ЗОШ I-III ст. Магей Надія, яка під керівництвом керівника гуртка Романової Марини Василівни підготувала дослідницьку роботу за темою «Збережемо життя цариці степів -ковилі». Надана робота була представлена в секції «Охорона та збереження степових біоценозів».

Досвідчені науковці очолювали роботу секцій заходу. Головою секції «Охорона та збереження степових біоценозів» був Віктор Єгорович Антоненко – Академік Міжнародної академії екології та природокористування, заслужений працівник сільського господарства України, заступник начальника Сіверського-Донецького басейнового управління водних ресурсів.
Магей Надія за свою дослідницьку роботу отримала IІ місце в XVI регіональному конкурсі «Ковиловий степ», грамоту ДОЕНЦ, а також в подарунок атлас-довідник «50 рідкісних рослин Донеччини».
Слід відзначити що Надія Магей вже третій рік бере участь у цьому конкурсі, та займає призові місця.
Побажаємо Надії успіхів у природоохоронних заходах, які дають наснагу для подальшої своєї професійної діяльності.


Директор ЦЕНТУМ                                                                                             Микола Іванов

Шукати в на сайті