Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 20 листопада 2017 р.

ДО УВАГИ ПРЕДСТАВНИКІВ СЕРЕДНЬОГО ТА МАЛОГО БІЗНЕСУ ДОБРОПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ!


Данська Рада у справах Біженців (Danish Refugee Council) за фінансової підтримки Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (Swiss Agency for Development and Cooperation/SDC) і Департаменту Міжнародного Розвитку Великобританії (Department for International Development /DFID) розпочинає нову програму, спрямовану на підтримку внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та осіб, що постраждали від конфлікту в Україні, які потребують допомоги для початку нового та відновлення або розширення існуючого бізнесу.
Конкурсний відбір буде проведено 30 листопада 2017 року.
Розмір гранту становитиме від 300 до 1000 доларів США.
Критерії відбору учасників програми:
1. Життєздатність та реалістичність бізнес ідеї, розуміння заявником схеми її реалізації.
2. Наявність досвіду ведення бізнесу у заявника.
3. Актуальність і збалансованість бюджету бізнес-ідеї.
4. Особлива перевага буде надаватися заявникам, сім’ї яких мають соціальну або фінансову вразливість.
За більш детальнішою інформацією звертатися до відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації за адресою: м. Добропілля, вул. Московська, буд. 1, каб. №17 або за тел. 2-81-60.

Шукати в на сайті