Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 30 листопада 2017 р.

Тепло в домі – тепло на душі


Питання влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, у сімейні форми виховання залишається одним із пріоритетних напрямків роботи райдержадміністрації та знаходиться на постійному контролі у керівництва району.
У грудні 2015 року в Добропільському районі на базі існуючої прийомної сім’ї Кісельових, які мешкають в селі Вірівка, був створений дитячий будинок сімейного типу Кісельова Олександра Івановича та Кісельової Антоніни Іванівни, до якого були влаштовані 5 дітей, позбавлених батьківського піклування.
В жовтні 2017 року до дитячого будинку сімейного типу Кісельових було довлаштовано ще 1 дитину.
В рамках соціального партнерства СТОВ «Торецьке» в особі голови сільгосппідприємства Володимира Голованьова за сприянням голови райдержадміністрації Дмитра Кірносова для багатодітної сім’ї придбано опалювальний котел Wichlacz 17 кВт та 16 радіаторів.

Сьогодні, 30 листопада, керівництвом району в особі першого заступника голови райдержадміністрації Олексія Стебель, заступника голови районної ради Ірини Стрепоченко та заступника голови райдержадміністрації Наталі Перекотій сім’ї Кисельових передано сертифікат та опалювальний котел. 

Висловлюємо щиру подяку Володимиру Миколайовичу за його готовність прийти на допомогу, відкритість душі і вселення в дитячі серця віри в чудеса і добро. 

Ваше благородство та безкорисливість дозволили вирішити вкрай важливі питання для багатодітних батьків та їхніх дітей. Віримо, що Ваші добрі справи сторицею повернуться теплом дитячих долоньок та сердець. Ваша людяність, щире серце, розуміння проблем вселяє віру у завтрашній день.




Шукати в на сайті