Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 30 листопада 2017 р.

Засідання районної комісії


Сьогодні, 30 листопада, заступник голови райдержадміністрація Наталя Перекотій провела засідання районної комісії з контролю за цільовим використанням допомоги при народженні дитини.
Члени комісії обговорили питання Щодо виконання постанови Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2001 року №1751 порядку призначення і виплати державної допомоги сім’ями з дітьми, із змінами внесеними згідно з постановою Кабінету Міністрів України № 623 від 30.10.2014 року.
Як було зазначено в інформації спеціалістів районного ЦСССДМ, у листопаді 2017 року спеціалістами центру було обстежено 7 сімей, із них в 7 сім’ях допомога була використана для забезпечення належних умов для утримання та виховання дитини.

Шукати в на сайті