Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 17 листопада 2017 р.

Участь у Світовому Форумі демократії - 2017

З 07 по 11 листопада в м. Страсбург (Франція) проходив Світовий Форум демократії - 2017 за підтримки Програми Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні».
У складі української делегації від Добропільського району приймала участь Добропільський сільський голова Анна Павлова.
Перед відкриттям Світового Форуму Демократії 2017 учасники форуму прийняли участь у пленарних засіданнях сесії: «Від демократії партій до демократії громадян», «Медіа – друг чи супротивник демократії?», «Чи є популізм проблемою?».
Церемонія відкриття Світового Форуму Демократії 2017 дуже вразила усіх присутніх на ньому.

Увазі учасників було презентовано демонстраційний експеримент для двох типів голосувань: Голосування за випадковою вибіркою і Оціночне голосування.
Дуже насиченим виявився третій день візиту до Франції. В Палаці Європи відбулися панельні дискусії форуму: «Від фейків до фактів – як зміцнити зв’язки між дослідженнями, політикою та суспільством на протидію популізму?», «Як протидіяти антимігрантській популістській риториці та діям?», «Гендерна рівність та політичне розширення прав і можливостей жінок – популістська реакція?».
Паралельно за круглими столами обговорювалися теми: «Чи є гібридна демократія більш інклюзивною?», «Корупція та популізм: чи може допомогти міжнародна спільнота?», «Перевірка фактів: чи це варто зусиль?», «Як краще рахувати голоси?», «Партисипативна демократія: антипод популізму?», «Виключення громадян: чи можуть партії бути відкритими?» та інші.
Черговим кроком візиту було перебування в Постійному представництві України при Раді Європи.
Наступного дня делегація форуму відвідала будівлю Європейського суду з прав людини та будівлі «Агора» Ради Європи, де відбулися зустрічі з представниками Секретаріату Ради Європи.
Багато цікавого і корисного отримали наші представники від цього візиту. Незабутніми залишаться враження від усього побаченого та почутого.
 Джерело: сайт Добропільської районної ради


Шукати в на сайті