Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 23 листопада 2017 р.

Презентація роботодавця!

23 листопада 2017 року, в Добропільському міському центрі зайнятості відбулась презентація роботодавця – ТОВ «БІС-СОФТ». Даний захід відвідало 33 пошукача роботи.  Компанія «БІС-СОФТ» є автором та розробником програмних та апаратних комплексів, веб-сервісів, електронного обладнання та спеціалізується на створенні розумних сервісів, орієнтованих на підвищення ефективності, автоматизації, стандартизації процесів управління органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та підприємств різних форм власності, побудові аналітично-інформаційних систем, програмно-апаратних комплексів, а також на створенні ефективних інформаційно - комунікаційних каналів.

Відкрила захід фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Добропільського МЦЗ Катерина Зіганшина, яка представила компанію «БІС-СОФТ» та наголосила, що в сучасних умовах шукач роботи має бути мобільним задля влаштування свого трудового життя.В рамках заходу, представники роботодавця – Володимир та Світлана, поінформували шукачів роботи та клієнтів служби зайнятості про актуальні вакансії:
- оператор технічної підтримки;
- менеджер з продажу;
- керівник проекту;
- бухгалтер.
Світлана розповіла про специфіку роботи в компанії, навчання, рівень заробітної плати, характер та умови праці, соціальні гарантії працівників, перспективу кар’єрного росту.
Шукачами роботи задано ряд актуальних запитань, на які вони отримали відповіді.
На завершення виступу представники роботодавця запросили 14 осіб, яких зацікавили їхні пропозиції, на екскурсію представництва компанії для більш детального ознайомлення.
☎️Якщо Вас зацікавила більш детальна інформація та контактні дані компанії, звертайтесь до Добропільського міського центру зайнятості за тел. (06277)28841.


Шукати в на сайті