Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 22 листопада 2017 р.

«Свобода, ціною в життя»


21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи, у який вшановують громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору під час подій Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 років. Ці доленосні події згуртували весь український народ навколо високої мети – відстоювання незалежності України, її стабільного розвитку в європейському співтоваристві, досягнення гідного рівня життя.
Протягом тижня в навчальних закладах району відбуваються заходи щодо вшанування Героїв Майдану: виховні години та години спілкування на тему: «Наш дух не зламати, свободу не вбити», тематичні виставки літератури в бібліотеках, літературно-музичний  захід  «ЗА УКРАЇНУ, ЗА ЇЇ ВОЛЮ!», конкурс відео презентацій на тему: «Я і Революція Гідності», конкурс малюнків на тему: «Ми – діти України».
В школах проведені уроки - реквієми пам’яті подій Революції Гідності та Свободи «Наші герої: від Української революції 1917-1921 р. до революції Гідності», на які запрошені учні 5-11 класів. «Хто не буде пам’ятати минулого, той не матиме майбутнього»,- наголошували учителі у своїх виступах. Вчителі розповіли присутнім про події цих років та побажали всім не втрачати людську гідність та вірити у щасливе майбутнє нашого народу. Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії.
Учасники заходів хвилиною мовчання вшанували пам'ять мужніх патріотів, які віддали своє життя за незалежність України під час подій на Майдані та в зоні АТО та свого земляка, Героя України, Героя Небесної Сотні Володимира Наумова, колишнього випускника Світлівської ЗОШ.









Шукати в на сайті