Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 2 серпня 2017 р.

Проведено організаційний комітет з підготовки та відзначення в Добропільському районі 26-ї річниці незалежності України

Сьогодні, 2 серпня 2017 року, в.о. голови райдержадміністрації Наталя Перекотій провела засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в Добропільському районі 26-ї річниці незалежності України та організації сільськогосподарського ярмарку «Селяни – шахтарям», приуроченого до Дня шахтаря, Дня незалежності України.
Присутні детально зупинилися на кожному пункті заходів, затверджених розпорядженням голови райдержадміністрації від 23.07.2017 № 235 «Про районний план заходів з підготовки та відзначення в Добропільському районі 26-ї річниці незалежності України».
Були надані конкретні доручення та внесені корективи в сценарні плани заходів.

Шукати в на сайті