Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 23 серпня 2017 р.

«КВІТУЙ, ДОБРОПІЛЬЩИНО МОЯ, В ВІНКУ БАРВИСТІМ УКРАЇНИ!»


23 серпня в райдержадміністрації пройшли урочисті заходи з нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України «КВІТУЙ, ДОБРОПІЛЬЩИНО МОЯ, В ВІНКУ БАРВИСТІМ УКРАЇНИ!», в яких прийняли участь керівництво району, керівники сільгосппідприємств, установ, підприємств району, начальники відділів та управлінь райдержадміністрації, представники Добропільського ОМВК, військовослужбовці ЗСУ, учасники АТО, районні депутати, сільські, селищний голови, лідери районний партійних та громадських організацій, громадськість, преса (близько 150 осіб).

Символічно, що поряд стоять два свята – 23 і 24 серпня – День Державного Прапора України і День Незалежності України.
Підняття Державного Прапору України відбулося за військовим ритуалом. Право підняти Державний Прапор України надано першим керівникам району – Дмитру Кірносову, голові райдержадміністрації та Тамарі Бєлянкіній, голові районної ради.
Хвилиною мовчання всі присутні вшанували всіх загиблих у боротьбі за незалежність України у всі часи, а також мирних жителів Донецької та Луганської областей, які загинули внаслідок військового конфлікту в Донбасі.
Зі словами привітання виступили голова райдержадміністрації Дмитро Кірносов, голова районної ради Тамара Бєлянкіна, які зазначили, що патріотизм, любов до Батьківщини, почуття національного єднання народжуються в серцях, коли звучить Державний Гімн і розгортається Державний Прапор.
Зі святами всіх присутніх також привітав Благочинний Добропільського округу протоієрей Леонід Доценко.
Грамотами та Подяками райдержадміністрації, районної ради нагороджені кращі представники району, військовослужбовці, учасники АТО.




Перед початком урочистостей всі присутні мали змогу помилуватися виробами декоративно-прикладного мистецтва, які підготували власними руками державні службовці та представники органів місцевого самоврядування.
Приємною несподіванкою для всіх присутніх був танцювальний флешмоб «Я люблю свою країну» у виконанні державних службовців та представників органів місцевого самоврядування.
Музичні вітання подарували художні колективи Світлівського Будинку народних традицій (директор Тетяна Дорошкевич) та Добропільського Будинку культури (директор Надія Кравченко).
О 18.00 за участю патріотично налаштованих представників громадськості відбулася хода, учасники якої пройшлися вулицями міста та підняли Державний Прапор України біля адмінбудівлі райдержадміністрації.






















Шукати в на сайті