Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 3 серпня 2017 р.

Батьки! Будьте уважні!

“Дитина, внаслідок її фізичної і розумової незрілості, потребує спеціальної охорони і піклування, включаючи належний правовий захист як до, так і після народження” (Декларація ООН по правах дитини (1959 р.).
Згідно інформації Головного управління Національної поліції в Донецькій області протягом поточного року з вікон багатоповерхівок випали 6 малолітніх дітей (віком від 1,5 до 7 років). Внаслідок падіння діти отримали тілесні ушкодження різного ступеню і перебувають в лікарні.
Причиною нещасних випадків стало безвідповідальне відношення батьків до відкритих вікон.
В зв’язку з цим ні в якому разі:
– не ставте предмети меблів (годувальний стіл, диван, крісло) поблизу вікон. Оскільки це дасть можливість дитині самостійно добратися до вікна;
– не залишайте дітей самих у кімнаті з відкритим вікном;
– не грайте з дитиною на підвіконні.
Встановіть фіксатори, які не дозволять відкрити вікно.
Не залишайте дітей на балконі та не дозволяйте їм грати там. Додатково балкон повинен закриватись з кімнати на гачок (засув), розміщений так, щоб дитина не змогла його відкрити.
Батьки! Будьте пильними, не залишайте дітей без нагляду. Дитяча цікавість може призвести до страшних наслідків.

Шукати в на сайті