Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 18 серпня 2017 р.

Дитсадок «Аліса» здобув перемогу на конкурсі Мінрегіону

Дитячий садок «Аліса», розташований у Мангуші виграв конкурс на кращі споруди, здані в експлуатацію 2016 року, який провело Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України.
Саму коробку будівлі дитячого садку звели ще 1991 року, потім тривалий час не могли довести до пуття. Коли у 2015 році садок почали відновлювати, то довелося його перепланувати: додали ще один поверх (зі спеціального дозволу міністерства) і таким чином замість 108 дітей він вже може приймати 220. На цей об’єкт область витратила 38 мільйонів 774 тисячі гривень і тепер там є музичні, художні та спортивні зали, просторі світлі групи та спальні (на першому поверсі, у яслах, вони ще й з підігрівом), новий сучасний харчоблок, пральня, автономна автоматизована котельня, просторі гарно обладнанні та впорядковані майданчики – словом, усе, що потрібно для того, аби діти охоче йшли у дитсадок, а їхні батьки були за них спокійні.
Голова облдержадміністрації Павло Жебрівський в рамках робочого візиту на південь області привітав колектив дошкільного навчального закладу з перемогою.
«Це дуже знаково: наші діти, де б вони не жили – у маленькому селі чи великому місті – мають зростати, виховуватися й вчитися у найкращих умовах. Тоді не треба буде говорити про якісь там преференції щодо вступу чи ще чогось для сільських дітей – вони здатні будуть вступити у будь-який ВНЗ завдяки своїм знанням і будуть конкурентними на ринку праці», – підкреслив Павло Жебрівський.
Очільник області наголосив, що такі дитсадки мають бути в усіх населених пунктах Донеччини. Саме над цим зараз і працює Донецька облдержадміністрація.





 

Шукати в на сайті