Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 8 серпня 2017 р.

Вітаємо колектив ТОВ "Добропільське сортонасінницьке підприємство" з завершенням збирання ранніх зернових культур!

Колектив ТОВ "Добропільське сортонасінницьке підприємництво" (директор В. Шаров) завершив збирання ранніх зернових. З обжинками підприємство привітали заступник голови районної ради Ірина Стрепоченко та начальник відділу з питань внутрішньої політики та організаційної роботи райдержадміністрації Інна Дяк. Вони відзначили, що підприємство є лідером по середній заробітній платі серед підприємств району, а це означає, що надходження в бюджет району від ТОВ "ДСП" є вагомими і дають змогу вирішувати соціальні питання в сільській місцевості.

 В складних погодних умовах аграрії цього підприємства змогли зібрати гарний урожай озимої пшениці (41,1ц/га) та озимого ячменя (51,3 ц/га) і ярового - 34,5 ц/га.
Тож вітаємо всіх хліборобів із завершенням збирання ранніх зернових культур та сердечно дякуємо їм за наполегливу працю, щиру любов до рідної землі та прагнення завжди досягати взірцевих результатів у своїй щоденній важкій праці.
Тож хай родить вам щедро земля, хай в хаті все буде як слід, довіку хай буде щасливим славний добропільський хліборобський рід! 
Бажаємо, щоб ніхто і ніколи не втратив смаку українського хліба, щоб всі люди завжди були ситі й здорові, веселі й щасливі, щоб в усі часи, в усі віки на українському столі на білій вишитій скатертині лежала духмяна, кругла, немов сонце, біла паляниця, а в усьому світі і на нашій рідній Україні панував мир.

Використані матеріали сайту Добропільської районної ради

Шукати в на сайті