Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 18 серпня 2017 р.

Вітаємо з Днем народження!

Колектив Добропільської райдержадміністрації вітає з Днем народження ЦИМАРМАНА Євгена Віталійовича, Генерального директора UMC ПАТ "Веско", ПАТ "Дружківське рудоуправління", ПрАТ "Вогнеупорнеруд"!
У цей святковий для Вас день бажаємо міцного здоров’я, професійних успіхів, життєвої наснаги, витримки,  злагоди та добробуту у Вашій оселі!
Нехай доля шле Вам добро і щастя, міцне здоров'я та достаток, а віра, надія та любов будуть вірними супутниками на Вашому життєвому шляху.
Зичимо, щоб і надалі Ваша праця була плідною та змістовною, розпочаті справи принесли вагомі результати, а успіхи йшли поряд з особистим щастям, злагодою та достатком.

Шукати в на сайті