Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 4 серпня 2017 р.

Увага! Спекотна погода!


За прогнозом Українського гідрометеорологічного центру, у період з 6 по 10 серпня 2017 року у західних, південних, східних і окремих центральних областях прогнозується суха та спекотна погода з підвищенням температури повітря до 35-39 °С. У зв’язку з чим підвищується ризик виникнення пожеж на відкритих територіях житлового сектору, сміттєзвалищах та в екосистемі.

З метою запобігання виникненню пожеж, на період високого та надзвичайного класів пожежної небезпеки, нагадуємо жителям району про посилення заходів щодо обмежень на відвідування лісових зон, найбільш небезпечних у пожежному відношенні ділянок та в’їзд до них автотранспортних засобів.

Шукати в на сайті