Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 6 листопада 2017 р.

Висадка « Алеї Миру» в Ганнівці

Сьогодні в рамках Всеукраїнської акції «Посади дерево миру» в Ганнівській сільській раді висадили Алею Миру. В акції взяли участь голова Добропільської райдержадміністрації Дмитро Кірносов, перший заступник голови райдержадміністрації Олексій Стебель, заступник голови районної ради Ірина Стрепоченко, Ганнівський сільський голова Лілія Тихонова та школярі Ганнівської ЗОШ.
Були висаджені туї, які прикрасять естетичний вигляд села та поліпшать екологічну ситуацію в населеному пункті. Ключовим завданням ініціативи є не лише відновлення довкілля, але й плекання «духовних дерев» - тих внутрішніх змін у людських серцях та свідомості, які починаються з відновлення миру людини і природи. Така акція буде продовжуватися і в інших сільських радах. 
 



Джерело посилання: Добропільська районна рада

Шукати в на сайті