Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 9 листопада 2017 р.

Вітаємо працівників культури та аматорів народного мистецтва!


Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва Добропільщини!
З нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва прийміть найщиріші вітання та найкращі побажання з нагоди професійного свята!
Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим, примножуючи культурні традиції Добропільського краю, своєю плідною творчою працею та силою духу звеличуєте рідну Україну!
Сподіваюсь і вірю, що це свято подарує вам душевну злагоду, натхнення в роботі заради утвердження на землі ідеалів Добра, Любові і Краси!
Низький уклін за вашу святу місію – зберігати, творити та примножувати національну культуру.
Нехай ніколи не згасає творчий вогник у Ваших серцях!


Голова райдержадміністрації                                                                                   Дмитро Кірносов

Шукати в на сайті