Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 8 листопада 2017 р.

Я такий, як і всі

З метою виявлення обдарованих дітей з особливими потребами, залучення їх до творчого життя району, привернення уваги громадськості до цієї категорії осіб, сектором у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації проводиться конкурс малюнків та декоративно-прикладного мистецтва серед дітей з обмеженими можливостями, які перебувають на індивідуальній формі навчання.
Формування виставки малюнків відбудеться з 27 листопада до 4 грудня 2017 року в приміщеннях загальноосвітніх шкіл району. Учасники конкурсу будуть відзначені подарунками від спонсорів: генерального директора ПрАТ «Глини Донбасу» І.В. Ткача та голови громадської організації «Добре поле»     Л.О. Марченко.



Шукати в на сайті