Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 3 листопада 2017 р.

Життєвий шлях довжиною в 65 років!

Колектив Добропільської райдержадміністрації вітає з ювілеєм РОВНОГО Валерія Григоровича, колишнього керівника Добропільського району. Його життя пов'язане з Добропільщиною з 1975 року.
Після закінчення Курахівської середньої школи № 2 у 1969 році, юнак починає свою трудову діяльність бетонником комбінату крупнопанельного виробництва міста Гірник Донецької області.
В листопаді 1970 року Валерія призвано на службу до лав Радянської Армії. Він служить в Уральському воєнному окрузі по грудень 1972 року.
По закінченні служби з січня 1973 по квітень 1975 працює робітником на підприємствах Дніпропетровської області.
Спочатку трактористом в райоб`єднанні «Сільгосптехніка», потім – інженером радгоспу імені Кірова, другим секретарем райкому ЛКСМУ, заступником голови колгоспу імені Куйбишева, завідуючим організаційним відділом райкому партії, інструктором відділу організаційно – партійної роботи Донецького обкому партії, першим заступником голови Добропільського райвиконкому – головою районного агропромислового об`єднання, начальником управління сільського господарства райвиконкому, першим заступником голови райвиконкому.
За цей період Валерій отримує вищу освіту, закінчивши у 1979 році Дніпропетровський сільськогосподарський інститут за спеціальністю «Агрономія».
З 1981 по 1983 рік є слухачем вищої партійної школи при ЦК Компартії України.
11 травня 1988 року, 17 березня 1990 року, 29 січня 1991 року Ровний Валерій Григорович обирається головою виконавчого комітету Добропільської районної ради народних депутатів.
З 24 квітня 1992 року Указом Президента України призначається Представником Президента України в Добропільському районі.
Жага до навчання не завершується, і в 1995 році він отримує диплом Донецького державного університету за спеціальністю «Правознавство», а у 2000 році – диплом Донецької державної академії управління за спеціальністю «Фінанси».
З липня 1994 року Валерій Григорович працює завідуючим агропромислового відділу Донецького міськвиконкому.
В жовтні 1995 року Ровний В.Г. повертається до Добропільського району, де він працює першим заступником голови, головою Добропільської райдержадміністрації до вересня 2003 року.
Його успішна діяльність в Добропільському районі не залишилася непоміченою – він запрошується на посаду начальника головного управління сільського господарства і продовольства Донецької облдержадміністрації.
А завершив свою трудову діяльність на посаді голови Донецького обкому профспілки працівників агропромислового комплексу.
За весь свій трудовий шлях Валерій Григорович зарекомендував себе як гарний організатор, енергійний, принциповий, відповідальний, ініціативний керівник, який володіє глибиною та масштабністю мислення при вирішенні перспективних питань.
І тепер, відзначаючи 65 – річний ювілей Валерія Григоровича, можна з впевненістю стверджувати, що життя прожите недаремно, адже ним зроблено вагомий внесок в розбудову і розвиток району.
Вітаючи сьогодні колишнього керманича району, люблячого батька і дідуся, від усього серця бажаємо, щоб усе зроблене ним, було непідвладне плину часу і зміні поколінь.
Хай тепло рідних та близьких надійно захищає ювіляра від життєвих негараздів, а кожен день хай наповнюється корисними справами і земними радощами. Валерію Григоровичу, зустрічайте весни ще багато літ і хай вони приносять Вам натхнення творити добро на користь людям. Хай ангели-охоронці відвернуть усі біди, а Господь посилає мир — душі, здоров` я — тілу і спокій — дому!
Джерело: сайт Добропільської районної ради

Шукати в на сайті