Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 28 квітня 2016 р.

1 травня – Свято Великодня


Світле Христове Воскресіння є найголовнішим християнським святом. Його святкують в усьому світі, адже він вважається культовою подією світової історії і головним днем у році для всіх християн. До цієї дати в сільських бібліотеках району оформлено книжкові виставки «В Україні дзвони - дзвенять, це у нас Великий День» (Завидокудашевська бібліотека), «Дзвони Великодні» (Золотоколодязька бібліотека), «Христос воскрес на небесах, радіють люди у віках» (Святогорівська бібліотека), «Засяє промінь з небес, Христос Воскрес» (Новодонбаська бібліотека), тематичні полиці, викладки літератури.
Організовано заходи для дитячої і юнацької категорії: конкурс творчих робіт «Діти творять дива до Великодня» (Криворізька бібліотека), майстер-клас «Великдень славить писанка барвиста» (Вірівська, Шевченківська бібліотеки), народознавчий урок «Весна тепло своє дарує. Великдень світлий нам дарує» (Ганнівська бібліотека), урок духовності «У мить святого Воскресіння» (Новоукраїнська бібліотека), народознавче свято «Великдень всіх на гостини просить» (Ленінська бібліотека) та інші заходи.

Шукати в на сайті