Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 11 квітня 2016 р.

Участь у Першості ДОО ВФСТ «Колос» з міні-футболу серед команд юнаків сільських районів 2001-2002рр


9 квітня 2016 року вихованці КЗ «Районна ДЮСШ» Добропільського району прийняли участь у Першості ДОО ВФСТ «Колос» з міні-футболу серед команд юнаків сільських районів 2001-2002р.н. які проходили у м. Гродівка Красноармійського району.
У цих змаганнях кожному юному футболісту, природно, належило перевірити свою фізичну та технічну готовність, тактичну кмітливість, визначити, над чим надалі належить ще попрацювати на тренуваннях. Змагання проводились у 4 зонах, у кожній зоні грало по 4 команди. Наші вихованці вибороли І місце, серед команд Красноармійського, Ясинуватського та Костянтинівського районів. Кожна гра завжди приносить її учасникам масу яскравих вражень. Хіба не приємно красиво обвести суперника і створити гольову ситуацію? А як здорово в сміливому кидку «приборкати» м'яч, сильно посланий у ворота нападником! Але найбільше радості і захоплення приносить гол, забитий у сітку воріт супротивника. Думається, хлопці, таких вражаючих моментів у ваших змаганнях буде чимало. Футбол Малий, як і його «старший брат», немислимий без боротьби і голів, прикрашають гру. Вітаємо юних спортсменів з перемогою, так тримати! КЗ «Районна ДЮСШ» Добропільської районної ради

Шукати в на сайті