Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 28 квітня 2016 р.

З 4 по 24 квітня 2016 року проходила ХІ Всеукраїнська благодійна акція «Серце до Серця»


Мета акції: зібрати кошти для закупівлі реанімаційного медичного обладнання, за допомогою якого безкоштовно зможуть лікуватися діти. По всій Україні в цей час працювали волонтери, проводились різноманітні концерти, змагання, марафони, конкурси, аукціони - все це сприяло святковій атмосфері проведення Акції.
Протягом усієї акції волонтери збирали кошти, у різних підприємствах та школах були встановлені скриньки, у які кожен не байдужий міг внести кошти. А також за підтримкою Добропільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді були також встановлені скриньки по Добропільському району. Протягом всієї Акції були зібрані кошти в сумі 770,00 грн., які вже перераховані до фонду «Серце до Серця». Висловлюємо щиру вдячність всім небайдужим людям, які долучилися до збору коштів для закупівлі реанімаційного медичного обладнання. Разом ми зможемо зробити наш світ кращим!



Шукати в на сайті