Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 7 квітня 2016 р.

Перевірка закладів культури


6 квітня 2016 року фахівцями районного культурно-методичного центру було організовано та здійснено планову перевірку закладів культури району.Мета об’їзду – перевірка стану будівель, матеріально-технічної бази, роботи щодо обслуговування населення, зустрічі з головами і представниками сільських рад, вирішення питань щодо покращення роботи закладів культури.
У ході перевірки відвідано заклади культури в селах Завідокудашево, Криворіжжя, Новофедорівка, Добропілля. В ході перевірки працівникам закладів культури вказано на недоліки, необхідність утримання приміщень т а прилеглих територій у належному стані, здійснено перевірку ведення документації. Особлива увага була звернута на посилення засобами тематичних культурно-мистецьких програм національно-патріотичного виховання.

Шукати в на сайті