Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 22 квітня 2016 р.

Енергозбереження – справа кожного



У п’ятницю, 22 квітня, у Світлівську ЗОШ І – ІІІ ступенів завітали координатор проекту ПРОООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» у Донецькій області Наталія Юріївна Осіпенко, голова Добропільської районної ради Тамара Миколаївна Бєлянкіна, начальник відділу освіти Любов Миколаївна Гапич. Гостей щиро вітали піснею та хлібом-сіллю. Перед присутніми гостями, учнями 5 – 11 класів виступали члени Клубу Веселих і Кмітливих, які говорити про серйозні речі, презентували тему енергозбереження та енергоефективності, свої оригінальні погляди з цієї дуже актуальної проблеми.


Дві команди «Електрон» і «Протон» приймали участь у різноманітних конкурсах і вболівальники теж були задіяні і не залишалися осторонь від нагальної проблеми «енергозбереження». Всім учасникам заходу дуже сподобалась інтерактивна гра «Енергозбереження – справа кожного». Учні школи своїми номерами художньої самодіяльності заповнювали всі невеличкі паузи у підготовці виступу команд КВК і цим підтримували чудовий настрій всіх присутніх.




Шукати в на сайті