Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 14 квітня 2016 р.

В Добропільському районі триває двомісячник благоустрою


За усталеною традицією навесні у всіх населених пунктах нашої держави проходять заходи з благоустрою та озеленення. Згідно з розпорядженням голови райдержадміністрації в березні-квітні в районі триватиме двомісячник благоустрою з метою приведення до належного санітарного стану територій населених пунктів і залучення громадськості у природоохоронну діяльність.
Всіма підприємствами, організаціями, установами та закладами, незалежно від форм власності та відомчого підпорядкування, проводяться роботи з очищення балансових територій від сміття після зимового періоду експлуатації, а також відновлення зелених насаджень. Варто зазначити, що всі населені пункти району активно включились в проведення двомісячника з благоустрою. Всі попрацювали добре, особливо результат спільної праці помітно у центрі сіл. Біля адміністративних будівель і магазинів розбито клумби, побілено бордюри, радують око чисті, доглянуті парки. Прибрані від сміття і листя узбіччя доріг, улюблені місця відпочинку, кладовища, братські могили. Крім прибирання та вивезення сміття, обрізали також сухостій.
13-14 квітня на толоку вийшли держслужбовці райдержадміністрації. Прибрано територію біля в’їзного знаку, побілено дерева, очищено від сміття та сухостою лісополосу. Закликаємо всіх небайдужих мешканців району зайняти активну громадську позицію у справі підтримання належного санітарного стану населених пунктів та територій, долучитися до весняних заходів з благоустрою. У повсякденному житті не варто забувати про елементарні правила культури співіснування. Адже, чисто не там, де прибирають, а там – де не смітять. Порядок у нашому спільному домі починається з кожного з нас!



Шукати в на сайті