Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 12 квітня 2016 р.

Відбулася чергова нарада з сільськими головами


Сьогодні, 12 квітня, в.о. голови райдержадміністрації Олександр Баранник провів нараду з сільськими, селищним головами, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, організацій, установ району.
Першим обговорювалося питання про стан проведення робіт в населених пунктах району в рамках двомісячника з благоустрою та підготовки проведення Дня довкілля. Начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Олександр Міргородський в своїй доповіді відмітив, що всі підприємства, організації, заклади соціальної сфери розпочали роботи з благоустрою територій. На сьогодні в районі висаджено більше 800 саджанців дерев та кущів, 20 кущів троянд, ліквідуються несанкціоновані звалища, проводиться побілка дерев та бордюр, завозиться пісок для упорядкування кладовищ. В.о. голови райдержадміністрації зауважив сільським та селищному головам про необхідність наведення порядку біля в’їзних знаків на межі Добропільського району та зупинок. Заступник голови районної ради Ірина Стрепоченко внесла пропозиції залучитися до зусиль громади Шилівської сільської ради по упорядкуванню в’їзного знаку до району на межі з Дніпропетровською областю. 

Військовий комісар Добропільського ОМВК Валерій Філюнкін інформував про проведену роботу щодо залучення кандидатів на військову службу за контрактом та акцентував увагу присутніх на першочерговому завданні місцевих посадовців – проведення агітаційної роботи з населенням. Підсумовуючи виступ військового комісара, Олександр Леонідович запропонував посилити співпрацю Добропільського ОМВК та сільських рад та надав доручення розробити графік участі представників військкомату у зборах громадян за місцем проживання. Це дасть змогу мешканцям району задати хвилюючі питання та розвіяти неправдиві чутки про отримання повісток, перший виклик до військового комісаріату, проходження служби в зоні АТО та ін. Також сільські голови обговорювали питання про забезпечення передачі лісосмуг на баланс сільських, селищної рад, стан організації громадських робіт на території району.
Заступник голови райдержадміністрації Наталя Перекотій довела до відома присутніх про районний план заходів з відзначення 30-ї річниці Чорнобильської катастрофи.
Про підсумки роботи зі зверненнями громадян в Добропільському об’єднаному управлінні ПФУ за підсумками роботи у І кварталі 2016 року звітував начальник Добропільського об’єднаного управління ПФУ Олег Гулан.
В.о. голови райдержадміністрації Олександр Баранник надав відповідні доручення із зазначених питань.


Шукати в на сайті