Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 6 квітня 2016 р.

На контролі керівництва району – питання по збереженню лісосмуг


Сьогодні, 6 квітня, в.о. голови райдержадміністрації О. Баранник провів робочу нараду з сільськими, селищним головами, головним питанням якої було обговорення алгоритму передачі на баланс селищній та сільським радам багаторічних захисних насаджень (полезахисних лісосмуг).
Передача полезахисних лісосмуг у власність територіальних громад вирішить багато проблем: врегулювання питання несанкціонованої вирубки та пошкодження захисних насаджень, їх санітарний стан, сільські ради матимуть можливість здійснювати контроль за збереженням та раціональним використанням зелених насаджень. За результатами наради надані конкретні доручення юридичному сектору, управлінню агропромислового розвитку, управлінню Держгеокадастру у Добропільському районі розробити алгоритму передачі лісосмуг на баланс сільських рад.

Шукати в на сайті