Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 27 квітня 2016 р.

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НА ВИРОБНИЦТВІ У КЛПЗ «ДОБРОПІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ»

З липня 2015 року в Добропільському міському центрі зайнятості запроваджено проведення днів відкритих дверей на виробництві. Їх було проведено 14, за участю 96 осіб, зареєстрованих в центрі зайнятості. Головною метою цих заходів, з одного боку – є ознайомлення безробітних з особливостями роботи підприємств, організацій та установ регіону, переліком професій та спеціальностей, які затребувані на конкретних підприємствах, а з іншого – надання роботодавцю можливості презентувати власне підприємство, показати рівень соціального забезпечення працівників та оперативне задоволення потреби у висококваліфікованих кадрах. Завдяки проведенню днів відкритих дверей на виробництві було укомплектовано 9 вакнсій.
26 квітня 2016 року фахівці Добропільського міського центру зайнятості та 6 безробітних завітали до КЛПЗ Добропільський районний центр первинної медико-санітарної допомоги», адже в цій установі насьогодні є 11 вакансій «завідувач структурного підрозділу медичного закладу». Зустрічали гостей заступник головного лікаря з медичного обслуговування населення Марина Бикова та інспектор з кадрів – Ірина Запорожець. Ірина Запорожець познайомила присутніх з наявними вакансіями, детально зупинившись на обов’язках завідувача ФАПом, особливостями оплати праці та умовами роботи. Марина Бикова відповідала на питання присутніх стосовно вирішення побутових питань, особливо забезпечення житлом спеціалістів. Вона зазначила, що зараз значно покращуються умови праці, адже місцевими бюджетами виділяються кошти на ремонти фельдшерсько-акушерських пунктів, а проблеми із забезпеченням житла та іншими питаннями – треба займатися в індивідуальному порядку з сільськими головами, які зацікавлені в тому, щоб до роботи з медичного обслуговування населення долучалися висококваліфіковані працівники. Безробітні виявили зацікавленість пропозиціями. Одну безробітну запрошено на співбесіду з головним лікарем з питань працевлаштування, а інша – висловила зацікавленість можливістю отримати ваучер для навчання за спеціальність «сестринська справа». 



Шукати в на сайті