Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 11 квітня 2016 р.

«Сузір'я Святогір'я»: свято мистецтва і таланту!!!

«Якщо зірки запалюють – значить, це комусь потрібно...», – писав Володимир Маяковський. А от якщо на небі запалюється ціле сузір'я – «Сузір'я Святогір'я» – значить, це потрібно не просто кому-небудь, а всім тим, чия душа навіки з'єдналася з світом музики, танцю, театру і мистецтва в цілому. Основними цілями, які ставить перед собою фестиваль, є залучення творчої молоді та відкриття нових імен, професійна оцінка учасників досвідченими представниками різних культурних сфер і обмін навичками, зміцнення дружніх взаємин між областями України та країнами-сусідами.
10 квітня в місті Словянську Будинок культури Миколаївка відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс «Сузір’я Святогор’я». Представниками від Добропільського району на цьому великому святі музики були Євгенія Рязанцева Вірівський СБК, керівник Ірина Рязанцева, НСК «Камертон» Світлівський БНТ, керівник Островська Анастасія, а також солісти Даря Апухтіна, Софія Лиса, Діана Живиляк, Валентин Буганцев Світлівський БНТ, керівник Войнич Наталя. Всі учасник, делеговані на фестиваль конкурс від нашого району показали свою майстерність і високий рівень підготовки. Євгенія Рязанцева, Даша Апухтіна, Валентин Буганцев стали лауреатами І ступені. Софія Лиса і вокальний колектив «Камертон» отримали дипломи лауреатів ІІ ступені. В наймолодшій категорії Діана Живиляк отримала диплом лауреата ІІІ ступеню. Радість перемог наших конкурсантів була посилена враженнями. Призери фестивалю запрошені на фінальний конкурс, який відбудеться в липні цього року в Чехії. Відділ культури і туризму райдержадміністрації , керівники клубних закладів Рязанцев Юрій, Дорошкевич Тетяна та всі учасники висловлюють щирі слова подяки за надану матеріальну підтримку голові громадської організації «Добре Поле» Марченко Любові Олександрівні та Генеральному директору ПрАТ "Глини Донбасу" Ткачу І.В. Хочеться побажати фестивалю подальшого розвитку, натхнення, нових учасників і незабутніх емоцій! А нашим переможцям подальших творчих успіхів!!!





Шукати в на сайті