Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 25 липня 2016 р.

За І півріччя 2016 року понад 4,1 тисячі платників Донецького регіону отримали ключі електронного цифрового підпису



Протягом січня-червня 2016 року у відокремлених підрозділах Акредитованого центру сертифікації ключів ІДД ДФС України, які розташовані у м. Краматорську та м. Маріуполі, 4112 платників Донеччини отримали безкоштовні ключі електронного цифрового підпису. 
Найчастіше безкоштовними послугами з отримання ключів користуються платники-фізичні особи. Так, за шість місяців поточного року ключі електронного цифрового підпису отримали майже 2,6 тис. фізичних осіб та понад 1,5 тис. юридичних осіб.

Завдяки наявності електронного цифрового підпису у червні п.р. 99,7% платників ПДВ та 88,4% страхувальників надали звітність за травень засобами телекомунікаційного зв’язку. 
У І півріччі 2016 року 953 платників надали звітність за допомогою сервісу «Електронний кабінет платника податків». 
Нагадаємо, що переглянути відео інструкцію з користування сервісом «Електронний кабінет платника податків» можна на офіційному веб-порталі ДФС за посиланням http://sfs.gov.ua/media-tsentr/videogalereya/prezentatsii-ta-inshi-materi/2964.html

Шукати в на сайті