Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 8 липня 2016 р.

Робоча поїздка з метою обміну досвідом


7 липня делегація Добропільського району завітала до Дніпропетровської області в Жовтневу об’єднану територіальну громаду (Софіївський район) з метою обговорення практичних питань, пов’язаних з утворенням і функціонуванням об’єднаної територіальної громади. 

До складу делегації увійшли заступник голови райдержадміністрації Н. Перекотій, головний спеціаліст районної ради М. Пітик, депутати районної ради і Октябрської сільської ради В. Середа, Т. Чернишова, О. Шапко, С. Антонь, секретар Октябрської сільської ради Л. Омельченко. Очолив делегацію депутат районної ради Юрій Середа. 
Кількагодинна зустріч була присвячена практичним питанням, з якими зіткнулися в роботі Октябрська і Жовтнева територіальні громади. 
Дуже корисним досвідом роботи по розробці та реалізації проектів розвитку, по структурній чисельності, по роботі ЦНАПу поділився з гостями голова Жовтневої ОТГ Артур Шевцов. 
Делегація району висловлює слова щирої вдячності за гостинність А. Шевцову та всім, хто був причетним до цієї зустрічі.

Шукати в на сайті