Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 6 липня 2016 р.

Район в обласних змаганнях «Золотий Колосок Донбасу»


05 липня 2016 року на стадіоні шахти «Алмазна» вихованці КЗ "Районна ДЮСШ" Добропільської районної ради прийняли участь в обласних фінальних змаганнях з футболу «Золотий Колосок Донбасу» серед юнаків 2002 р.н, 2003р.н., 2004-2005р.н. 
На змагання прибуло 6 команд Донецької області: Добропільський, Слов’янськиий, Костянтинівський, Олександрівський та Ясинуватський райони та з міста Білозерське. 

В запеклій боротьбі між командами вікової категорії 2002р.н. - І місце зайняли вихованці КЗ «Районна ДЮСШ» Добропільського р-ну, ІІ місце - Словянський р-н, ІІІ місце- Олександрійвський р-н. 
У вікові категорії 2003р.н. - І місце - вихованці КЗ «Районна ДЮСШ» Добропільського р-ну, ІІ місце - Костянтинівський р-н, ІІІ місце – Слов’янський р-н. 
Спортсмени 2004-2005р.н. розподілили свої місця так: І місце - Костянтинівський р-н, ІІ місце - вихованці КЗ «Районна ДЮСШ» Добропільського р-ну, ІІІ місце- м. Білозерське. 
Команди були нагороджені кубками, медалями та грамотами. 
Футбол - це більше ніж гра. І нехай вони ще діти, але на це варто подивитися. Ми переконані, що у наших юних спортсменів все ще попереду- великі змагання та великі перемоги!

Шукати в на сайті