Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 12 липня 2016 р.

Обговорення актуальних питань з сільськими головами


12 липня у залі засідань райдержадміністрації відбулася нарада з сільськими, селищним головами під керівництвом голови райдержадміністрації Дмитра Олександровича Кірносова за участю голови районної ради, керівника апарату, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, керівників підприємств, установ району.
Під час наради розглянуто проблемні питання та шляхи їх вирішення в управліннях і відділах райдержадміністрації, зокрема: соціально-економічного розвитку району, житлово – комунального та сільського господарства.

Про стан оформлення земельних ділянок під об’єктами, що знаходяться на балансі сільських, селищної рад доповів О. Міргородський, головний архітектор, начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації.
Актуальним для всіх присутніх було обговорення питання про стан проведення протиепідемічних заходів на водопровідних мережах та колодязях загального користування.
Начальник управління агропромислового розвитку О. Андрійченко підготувала для присутніх цікаву відео презентацію про підтримку малого і середнього підприємництва, в тому числі серед внутрішньо переміщених осіб.
Про підсумки роботи із зверненнями громадян в Добропільському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України в Донецькій області доповів начальник Добропільського об’єднаного управління ПФУ в Донецькій області О. Гулан.
Також сільські голови відзвітували про стан реалізації інвестиційних проектів на території сільських рад, про виконання заходів щодо знищення та недопущення розповсюдження карантинного бур’яну – амброзії полинолистої, про утворення бригад з числа місцевих мешканців для термінового реагування у випадку виникнення пожежі в населених пунктах району.
Про стан матеріально-технічного забезпечення органів реєстрації та подання ними відомостей періодичного поновлення відділу ведення Державного реєстру виборців довела до відома присутніх О. Ягольніцька, начальник відділу ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації.



Шукати в на сайті