Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 7 липня 2016 р.

Військова служба за контрактом


Шановні громадяни Добропільського району! Ви шукаєте цікаву роботу??? З перспективою кар’єрного росту та гідною зарплатою від 7000 грн. до 12000 грн.? 
Добропільський об'єднаний міський військовий комісаріат проводить набір на військову службу до Збройних Сил України за контрактом чоловіків та жінок віком від 18 до 60 років, які не мають судимості (є зміни в законодавстві) та придатні за станом здоров'я до військової служби. 

Умовами для прийому являються: вища або повна загальна середня освіта, базова середня, відповідний рівень фізичної підготовки, придатність до військової служби за станом здоров'я; позитивна характеристика з останнього місця роботи (служби, навчання, сільської та селищної ради). 
У разі Вашої зацікавленості службою за контрактом отримати більш детальну інформацію ви зможете за адресою: Добропільский ОМВК м.Добропілля, вул.Незалежності 33 тел. моб. 099-017-28-83, місц. (277) 2-88-28 

 



Шукати в на сайті