Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 28 липня 2016 р.

Обговорення питань проведення сільськогосподарського ярмарку на засіданні оргкомітету


28 липня в кабінеті голови райдержадміністрації Д. Кірносова відбулося засідання оргкомітету з питання організації та проведення сільськогосподарського ярмарку «Селяни – шахтарям». 
25 липня 2016 року підписано розпорядження голови райдержадміністрації № 253 про проведення 27 серпня сільськогосподарського ярмарку. 
Члени оргкомітету ознайомилися з відповідним розпорядженням, обговорили та прийняли відповідний план заходів, також розподілили обов’язки. 

Вели засідання перший заступник голови райдержадміністрації О. Баранник та заступник голови районної ради І. Стрепоченко. 
Участь в роботі оргкомітету прийняв заступник Добропільського міського голови О. Галицький. 
Були заслухані пропозиції щодо формування списків учасників ярмарку, виділення ринкових місць, узгодження руху транспорту під час його проведення, організації парковки для транспортних засобів покупців, а також проведення рекламної роботи та узгодження ярмаркової діяльності. 

Шукати в на сайті