Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 6 липня 2016 р.

Виїзний прийом громадян


06 липня 2016 року заступник голови райдержадміністрації Наталя Перекотій провела виїзний прийом громадян на території деяких населених пунктів Октябрської сільської ради. Виїзний прийом розпочали з маленьких сіл - Дорожнє та Іванівка. Мешканців турбували питання вивезення твердих побутових відходів, великого навантаження на сільську дорогу великовантажного автомобільного транспорту, що спричиняє руйнування дорожнього покриття та утворення великої кількості пилу, сприяння у здійснення оплати за наданні послуги КП “Агрокомсервіс” за місцем проживання, необхідність у покосі трави на території села Дорожнє. В с. Іванівка відсутні знаки обмеження швидкості руху транспорту на автомобільній дорозі. 

Начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Валентина Купцова провела роз'яснювальну роботу щодо можливості отримання субсидій на відшкодування витрат на житлово-комунальні послуги, повідомлено про виїзд “Соціального мобільного офісу” 19 липня 2016 року. 
В с. Вільне піднято питання необхідності проведення вуличного освітлення села та роботи дільничного інспектору міліції. 
Загальна кількість мешканців, що звернулись на виїзний прийом, склала 19 осіб. Також громадяни висловлюють подяку депутату Октябрської сільської ради Самойленко Людмилі Анатоліївні за небайдужість і відповідальне ставлення до своїх обов'язків.

Шукати в на сайті