Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 28 липня 2016 р.

Район зацікавлений в медичних кадрах



Хронічний дефіцит медичних кадрів на селі став вже «притчею во язицах». Не бажають випускники медичних вузів їхати в сільську місцевість. Не допомагають цьому ні цільові прийоми в медичні навчальні заклади, ні так звані «державні напрями» фахівців на роботу в село. Низький рівень оснащеності медустанов в сільських районах також не сприяє закріпленню фахівців. 
Має таку проблему і Добропільський район. 
На сьогоднішній день в селах району є вакансія 7 завідувачів фельдшерськими пунктами. 

В селі Кучерів Яр (Золотоколодязька сільська рада) теж немає медичного працівника. 
Сільська рада та керівництво району звертається до випускників медичних закладів, медичних працівників, які тимчасово не працюють, з пропозицією працевлаштування, та обіцяють забезпечення житлом і надання матеріальної допомоги. 
На балансі сільської ради є житло, яке одразу ж можна, після осучасненої реконструкції, надати фахівцю, тільки б погодилися працювати у місцевій амбулаторії. 
Сільські жителі теж хочуть отримувати якісні медичні послуги.


Шукати в на сайті