Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 15 липня 2016 р.

Привітання з Днем бухгалтера


Шановні бухгалтери! 
Вітаю Вас з професійним святом – Днем бухгалтера! 
Важко уявити собі галузь національної економіки, де б не використовувалась праця, досвід та професійні знання бухгалтера. 
Ви є надійною опорою керівника підприємства, установи у прийнятті управлінських та інвестиційних рішень, від правильності яких залежить успішність справи.
Своїм професіоналізмом та клопіткою працею Ви докладаєте усіх зусиль для того, щоб реалізувати обраний державою курс економічних реформ.
Нехай працюється легко, а баланс завжди сходиться до копійчини! 
Бажаю Вам та Вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, невичерпних сил та наснаги. 
Миру, добра та достатку Вам! 

 З повагою,

Голова райдержадміністрації                                                                                       Д.О. Кірносов

Шукати в на сайті