Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 6 липня 2016 р.

Продовжуються роботи з аварійного ямкового ремонту доріг


Тема доріг, особливо їх утримання і ремонту, є завжди актуальною та перебуває на постійному контролі у керівництва району. Практично в кожному населеному пункті Добропільського району вона звучить гостро, адже дороги чи то загальнодержавного, чи комунального та місцевого значення не в найкращому стані. 
Як в міру можливостей покращити дорожнє покриття шляхом проведення ямкового ремонту, куди в першу чергу скерувати дорожньо-експлуатаційну службу та як допомогти із матеріалами і пальним, неодноразово обговорювалось на нарадах. 

В селі Добропіллі відрізок дороги між вулицями Центральна (Леніна) і Молодіжна (Піонерська) був одним з найбільш розбитих, близько 270 метрів – це ями і вибоїни. Через село проїжджає досить багато техніки, навіть з сусідньої Дніпропетровської області в сторону Краматорська і назад. 
Ремонт даної ділянки хоч в невеликій мірі дозволить підвищити безпеку руху і якість дорожнього покриття. На ямковий ремонт, як повідомила в.о. сільського голови Ганна Павлова, було витрачено 120 тисяч гривень. 
Вулиця Центральна теж давно потребує ремонту, але там протяжність дороги більше, тому і вартість робіт буде більшою.


Шукати в на сайті