Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 25 липня 2016 р.

Велопробіг в честь Дня Хрещення Київської Русі


24 липня в Добропіллі та Добропільському районі пройшов велопробіг в честь Дня Хрещення Київської Русі та на підтримку Хресного ходу заради миру, любові і молитви за Україну. 
Велопробіг стартував від Свято-Покровського храму в м. Добропіллі, де благочинний Добропільського округу протоієрей отець Федір (Іващук) благословив усіх присутніх і прочитав молебень. 

Більше ста людей сіли на велосипеди і вирушили в дорогу. У Свято-Успенському храмі в Святогорівці перед учасниками велопробігу з невеликою концертною програмою виступили вихованці недільної школи при храмі. 
Отець Федір подякував усім за підготовку та участь у велопробігу, побажав стійкою віри і Божої благодаті.


Шукати в на сайті