Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 3 травня 2017 р.

Екологічний захід до Міжнародного Дня Землі

Вже стало традицією, щорічно у третю суботу квітня відзначати День Довкілля в Україні, а 22 квітня – Міжнародний День Землі.
День Землі відзначають як день захисту природи, день акцій, покликаних привернути увагу громадськості до проблем нашої планети. За традицією цього дня всі охоче беруть участь у впорядкуванні й озелененні своїх дворів і вулиць, різних екологічних заходах.
Не став винятком і Добропільський районний Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді. 28 квітня 2017 року керівники гуртків ЦЕНТУМу Веселова Ю.В. та Булавіна О.Ф. на базі Ганнівського ДНЗ «Теремок» організували та провели екологічний захід присвячений Міжнародному Дню Землі. Проведені тематичні заняття з дітьми «Земля нам рідний дім», «До природи не неси шкоди», «Буду я природі вірним другом», релаксація «Політ у космос», природоохоронна акція «Посади дерево».
Під час акції «Посади дерево» вихованці дитячого садочку під керівництвом вихователів висадили горобину чорноплідну, тамарикс, спірею японську, самшит та інші декоративні рослини. Природоохоронний захід присвячений Дню Землі сприяв поліпшенню, озелененню, благоустрою території ДНЗ «Теремок». Будьмо Людьми на цій планеті та збережемо її для майбутніх поколінь.



Посилання на відео заходу….

Шукати в на сайті